HIVERN 2024: CAP DE SETMANA A LA NEU. ALBERG LA BRUNA BELLVER DE CERDANYA

Aquest hivern torna al cap de setmana a la neu amb la Comissió Excursionista Sadako! Repetim Cerdanya, repetim alberg la Bruna, però no repetim sortida.

No confondre amb el cap de setmana d’esquí de la comissió Cultura i Oci Sadako que es realitzarà un mes després.

Serà el cap de setmana del 2, 3 i 4 de Febrer.

IMG_4410

Aquest any repetim l’experiència d’anys anteriors allotjant-nos a l’Alberg la Bruna de Bellver de Cerdanya. L’hem escollit per les seves fantàstiques instal·lacions, autoservei de menjador, disco, bingo musical, nombre elevat d’habitacions, i ubicació, ja que ens servirà de punt de partida per fer les activitats que tenim previstes. Novetats: Ara també tenen piscina climatitzada!

Dissabte matí: excursió a la neu a partir de nens/es acostumats a caminar i fer excursions de 1er de primària.

El dinar de dissabte serà en un restaurant-refugi de muntanya on caldrà confirmació i pagament previ (ja s’informarà).

Diumenge matí: trineus, construcció d’iglús, guerra de neu, excursió amb raquetes, obert a tothom. Diumenge no hi ha dinar organitzat.

El més important ara és no quedar-nos sense lloc a l’alberg! Aquest any tenim una limitació de 100 places!

IMG_4414

Us recomanem fer la reserva a l’alberg com més aviat millor!

  • Per reservar -> cal enviar un email a info@alberglabruna.com on us passaran els preus per persona i nit i podreu fer la reserva.

Les habitacions són de 6, 4, 3 i 2 places. Després hi ha la gran de 15 places, una de 10 i una de 8. Si voleu compartir habitació, el millor és posar-se d’acord amb les famílies que la voleu compartir i fer una única reserva, la qual cosa sempre surt més econòmic.

http://www.alberglabruna.com

** La política de cancel·lacions de l’alberg permet el retorn del 100% de l’import abonat pocs dies abans de la data que teniu la reserva. Consulteu condicions que van canviant.

Més endavant us enviarem informació detallada de les activitats de la sortida de la comissió i la reserva del dinar de dissabte.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta,

Comissió excursionista SDK

Irene

IMG_4369

Deja un comentario