19-Excursió de tardor 2023: Riells – Montseny

Benvolgudes famílies,

Ja tenim aquí la informació de la inminent excursió de tardor que realitzarem pels boscos i riera de Riells, al cor del Montseny.

És una excursió de tot el dia pel massís del Montseny, a la zona del Collet Xic i del sot dels Güers. Es tracta d’un dels recorreguts més bells i poc freqüentats que es poden fer al Montseny, tant per la varietat de vegetació com del paisatge. La ruta la començarem al costat de l’ermita de Sant Martí de Riells, seguirem per la riera de Riells pel camí de les cascades, arribarem als collets Xic i collet de l’Escala, i retornarem  Riells per la pista de Cal Sac. 

riells4

Data: dimecres 1 de novembre de 2023.

Hora: 10.00h (es demana puntualitat)

Lloc de trobada: Església de Sant Martí de Riells, en aquest punt.

Track i descripció de la ruta: Ruta circular que segueix a vegades un camí senyalitzat, a vegades un corriol, sense cap dificultat. Podeu fer clic aquí per veure la ruta. 

Ruta molt bonica que passa per boscos de vegetació molt variada al cor del Montseny, riera de Riells, salts d’aigua, gorgs, arbres centenaris… També podem contemplara la llunyania els cims del Montseny.
Caminada sense grans dificultats, però sí cal anar ben calçats i estar acostumats a caminar.

La ruta és adequada per nens que caminin a partir de primaria (poden ser 3,5-4 hores més les parades amb les següents característiques:

Distància: 8,5 km i 630 metres de desnivell.

Riells2

A tenir en compte: cal portar dinar i aigua. Es recomana dur gorra, crema solar, roba d’abric, calçat adequat i impermeable (tot i que si hi ha clara previsió de pluja anularem o retallarem la sortida).

Per formalitzar les inscripcions, ho podeu fer al següent enllaç  

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta al mail de la comissió excursio.sdk@gmail.com 

I als telèfons de contacte:

Jordi Tuset:609 354 298

Xavier Andreu: 628 290 279

Clara Sunyol: 637 307 616

Maria Ros: 686 157 842

Us hi esperem!

Deja un comentario