HIVERN: CAP DE SETMANA A LA CERDANYA

Us presentem una nova proposta per aquest hivern, un cap de setmana a la Cerdanya ple d’activitats preparades en exclusiva per a la gent de Sadako!

Serà el cap de setmana del 25 al 27 de Gener.

Aquest any ampliarem l’experiència de l’anterior allotjant-nos a l’Alberg la Bruna de Bellver. L’hem escollit per les seves fantàstiques instal·lacions i ubicació, servirà de punt de partida per fer les activitats que tenim previstes i de les quals us informarem més endavant. Tot i això, la idea inicial és fer una activitat  tant dissabte com diumenge al matí (excursió amb raquetes, trineu, construcció d’iglús, etc..). El dinar de dissabte seria en un restaurant i diumenge es proposa dinar a l’alberg, encara que si la gent vol marxar, no hi ha cap problema. En aquest sentit, dissabte soparem a l’alberg i la de diumenge dinarem allà també.

El més important ara és no quedar-nos sense lloc!

Els de la comissió ja hem fet les nostres reserves i ara cal que aneu reservant la resta de persones interessades. És un alberg amb força demanda, atractiu i ens informen que al gener l’omplen de pressa.

 

 

Com fer-ho per apuntar-se?

Pas 1: Demanar la reserva a l’alberg omplint el seu formulari per 2 nits (si voleu fer una nit ho heu de parlar amb l’allotjament) i en règim de mitja pensió* Us donaran les instruccions per fer el pagament del 30% de l’import total de l’estada**. Les habitacions són de 6, 4, 3 i 2 places. Després hi ha la gran de 15 places, una de 10 i una de 8.

Si voleu compartir habitació, el millor és posar-se d’acord amb les famílies que la voleu compartir i fer una única reserva o posar-ho a les observacions del qüestionari que no us importa compartir habitació.

Pas 2:  fer la paga i senyal a l’alberg seguint les seves instruccions i enviar el comprovant de pagament tant a l’alberg info@alberglabruna.com com a la comissió excursio.sdk@gmail.com

Pas 3: omplir el formulari de Sadako un cop heu fet la reserva.

Quines són les tarifes?

Alguna cosa més? 

*Dissabte soparem a l’alberg i serà MP si arribeu divendres indiqueu  l’alberg quin règim d’allotjament fareu (dinar o sopar o cap).

** La política de cancel·lacions de l’alberg permet el retorn del 100% de l’import abonat abans de 72 hores de la data que teniu la reserva. Consulteu condicions.

Ja teniu tota la informació que us traslladem perquè la valoreu. La idea és que sobre el primer cap de setmana de desembre (d’aquí a un mes apriximadament) estiguin les reserves fetes coneixent que si es triga més a fer-les, hi ha risc que estigui ple i que si es fa ara, tenim una política de cancel·lació favorable en cas d’anul·lació.

Restem a la vostra disposició per a qualsevol consulta,

Cordialment,

Comissió excursionista SDK

 

 

 

 

 

Anuncios

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s